Гриценко закликав відкликати заявку на одержання ПДЧ у НАТО

Гриценко закликав відкликати заявку на одержання ПДЧ у НАТО
obozrevatel.com

"На місці президента Ющенка я б зараз відкликав заявку на ПДЧ і запропонував би змінити порядок дня зустрічі "Україна-Нато" у грудні, краще розглянути питання про регіональну безпеку, яке актуальне після того, що відбулося на Кавказі", заявив Гриценко.

На його думку, відкликати заявку на одержання ПДЧ потрібно для того, щоб не "розбурхувати" багато політичних сил в Україні, а також для того, щоб не ускладнювати відносини з НАТО й Росією.

"Зараз питання про вступ у НАТО для України не розглядається через цілу низку причин", сказав він. Зокрема, це відсутність єдиної вертикалі влади, єдиної політики влади, єдності суспільства, а також бажання НАТО серйозно порушувати питання щодо вступу України.

"У той же час я б виконував ПДЧ тут, як я це робив будучи міністром оборони... Не готові - значить не готові, так давайте будувати свою країну. І коли люди переконаються в тому, що влада працює на них, повірте мені, вони не будуть наполягати на референдумах, вони повірять цій владі", додав він.

Нагадаємо, що міністр оборони України Юрій Єхануров учора заявив, що членство України в НАТО буде сприяти розвитку двосторонніх взаємин з Росією й сприятиме зміцненню європейської безпеки.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK