Мер Запоріжжя доручив показово вилучити авто та побутову техніку у комунальних боржників

Напередодні на апаратній нараді в міській раді мер Запоріжжя Олександр Сін дав доручення начальнику комунального підприємства Основа про початок показового вилучення майна у запорожців за комунальні борги.
Мер Запоріжжя доручив показово вилучити авто та побутову техніку у комунальних боржників
Фото Таїсії Стеценко/Корреспондент.net

Як повідомляє Радіо Свобода,зокрема, чиновник зажадав знайти десяток таких боржників у кожному районі міста,після чого провести показову конфіскацію майна, зокрема авто та побутовоїтехніки.

Сін озвучив своє невдоволення тим,що за літо борги населення зросли на десятки мільйонів гривень. Провину за цеОлександр Сін покладає на виконавчу службу і недостатню роботу з населеннямкомунальних підприємств.

Мер, який виграв вибори міськогоголови у 2010-му як кандидат від опозиційної Батьківщини, але незабаромперейшов на бік провладної Партії регіонів, впевнений, що більшість з тих, хтоне платить за комуналку, мають можливість вчасно розраховуватися за надані їмпослуги.

При цьому в міськраді визнають,що раніше такі рейди вже проводилися, але ефекту не давали. Як кажутьпредставники комунального підприємства Міські теплові мережі, вони не маютьдостатнього персоналу, щоб судитися з кожним боржником.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK